Jag gjorde ett personlighetstest på http://se.41q.com/

Din personlighetstyp: Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig: Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Mycket stämmer nog rätt så bra och en del lite mindre bra. De kallar mig utåtriktad trots att jag ligger någonstans i mitten på skalan på bilden. Sedan undrar jag också hur de egentligen kommer fram till att min personlighetstyp skulle vara populära personer. Vad gäller karriären däremot så har jag ju tidigare läst ett halvår till lärare, läser nu religion men har som dröm att läsa socionomprogrammet i framtiden, och yrken inom alla dessa områden ska alltså passa min personlighet så det låter bra att jag enligt testet verkar vara på rätt spår i mitt yrkesval.

Annonser